Wormen en parasieten: Detoxischer rebelser

[Total: 0    Average: 0/5]

Publicatie / 8 maanden geleden

Parasieten zijn Detoxic opinion organismen die zich voeden met een ander levend organisme, die de gastheer zijn waarin zij leven en gebruiken. Om te leven en voort te planten, zich te voeden met hun voedingsstoffen en energie. Op basis van de verrassende resultaten van recente epidemiologische studies wordt geschat dat intestinale wormen bij bijna 80% van de volwassen populatie voorkomen. Deze parasieten besmetten miljoenen mensen, wat betekent dat iedereen misschien niet dezelfde verdenking heeft opgemerkt als de hunne.

In welke stoffen van afval die aan elkaar kleven, vinden we ze in verschillende formaten. Sommige wormen verschijnen, vooral in het bovenste deel van de darm en veroorzaken ontsteking in dit gebied. Ontgiftingsmelding Na de ontsteking treedt gas en opgeblazen gas op.

Maar niet alleen is dun en de kolon, kan leggen eieren en in elk ander deel van het lichaam (afhankelijk van de soort), bijvoorbeeld, kan worden geïnstalleerd op de buik en gaan omhoog in de slokdarm of in de longen, de lever, zelfs in de hersenen en ogen, Detoxic forum bloed reizen onder de huid. Bovendien kan het van verschillende soorten tegelijk zijn.

Er zijn twee hoofdgroepen van wormen, die, afhankelijk van de vorm van het lichaam, zijn verdeeld in twee groepen:

Giftige effecten van darmparasieten Meestal leven in de Detoxic darmkolommen. Volgens de Royal Academy of Medicine in Engeland is 90% van de ziekten direct of indirect gerelateerd aan een vuile dikke darm. De academie heeft 36 een verscheidenheid van toxines geïdentificeerd, die in de dikke darm, vies vormen, die de bloedbaan binnenkomen en de gezondheid schaden.

Door dr. Bernard Jensen, een van de wereldleiders op het gebied van onderzoek en behandeling van darmkanker, mensen ouder dan 40 jaar, verzamelde tussen de 2 tot 12 kg sediment, waar de bedwelmende parasieten van het agentschap bewegen, verraderlijke vorm. Eet een maaltijd dat ze veel voedingsstoffen consumeren en laat slechts een deel meer calorieën achter. Daarom kan zelfs een overgewicht kan het resultaat zijn, afhankelijk van het geval, van de aanwezigheid van darmparasieten, die volgens Dr. Donald Kelleyque, door het nemen van voedingsstoffen en het verlaten van alleen calorieën, bijdragen aan het lichaam proberen te compenseren voor het gebrek aan voedingsstoffen en vitaminen, meer calorieën eten.

In werkelijkheid hebben parasieten meer mensen gedood dan een oorlog in onze geschiedenis,"zei de National Geographic in een van zijn bekroonde documentairefilms, genaamd" Parasites, Body Thieves.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft Detoxic mening gerangschikt alle Detoxic forumparasieten, als één van de zes gevaarlijkste menselijke ziekten. Veroorzaakt vele ziekten van het maagdarmkanaal en andere types.

"Ik denk dat parasieten gezondheidsproblemen zijn, meer onvoorzichtig in de geschiedenis van de mensheid. Ik heb duidelijk een Detoxic mening duidelijk dat dit een zeer gedurfde verklaring is, maar bouwt voort op 20 jaar ervaring en analyse van 20.000 patiënten ". Dr. Ross Anderson, arts in Canada.

Om vergiftiging te voorkomen, moet u mogelijke stoffen, afval en parasieten uit de dikke darm verwijderen, want anders worden de voedingsstoffen niet opgenomen in de bloedbaan van darmtoxinen, obstructie en fecesmassa. Als dit het geval is, is er een staat van het staal. Nu beginnen we te begrijpen waarom 90% van alle ziekten in de dikke darm beginnen, zegt de arts. Brian Carpenter, die, als gevolg van toxines en slechte voeding van de cellen.

De meest gebruikte methode om aardwormen in het lichaam op te sporen is een macro- en microscopische analyse van ontlasting. Deze methode is echter niet 100% betrouwbaar, omdat eieren van dennenbout niet meer aanwezig zijn. Volwassen wormen sterk op het slijmvlies van de slijmvliezen in verschillende delen van het maagdarmkanaal en kunnen ontdekt worden op dit moment wanneer de eieren gelegd worden. Hierdoor worden op verschillende tijdstippen drie ontlastingstalen genomen. Darmparasieten bij volwassenen kunnen ook voorkomen in het dagboek colonoscópico.

Hydrotherapie van de dikke darm met ozon (of beide dubbelpunt hydrotherapie) kan lijken drijvend in het water dat door de zoeker stroomt, atontada's met ozon, maar de realiteit is dat het moeilijk is om waar of zelfs, sospecharlas te vinden. Aan de oorsprong van de zeer veel voorkomende en specifieke Detoxic forum symptomen, die de oorzaak maskeren. Verrassend genoeg, als wormen, zelfs zeer lange wormen, bezetten ons lichaam ons lichaam ons niet oplossen. Daarom adviseer ik u daarom als het niet de behandeling van de algemene ziekte niet de verwachte resultaten te krijgen, het co

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*