Waist Trainer: Werkt het dragen van een taillecoach *actueel*?

[Total: 0    Average: 0/5]

Kylie Jenner draagt een Wai trainer

De Kardashians ogenschijnlijk niet genoeg van taille trainers krijgen - maar werken ze wel?

Als je niet gehoord hebt over het gebruik van een taille trainer - de nieuwste afslankende craze die de A-lijst de voorkeur geeft (schijfverwijderaar: dit is een zinnetje dat onmiddellijk alarmklokken in ons hoofd rinkelt) - dan ben je duidelijk geen fans van de Kardashian clan. De showbiz familie met inbegrip van Khloe, Kourtney, Kim en Kylie, houden van het poseren van een storm op Instagram in hun elastiek taillecoachers, een praktijk officieel bekend als' taille training'.

Maar de Kardashian's zijn niet de enige fans. Terwijl er genoeg manieren zijn om gezond snel gewicht te verliezen, onthulde Jessica Alba in een interview in een tijdschrift dat hij drie maanden na de geboorte van haar dochters een dubbel korset' dag en nacht' droeg', waarbij hij openlijk onthulde dat' het brutaal was; het is niet voor iedereen maar het was de moeite waard', om haar vorm terug te krijgen.

Maar werken tailletrainers? Hoe lang moet je er een dragen en zijn taille trainers gevaarlijk? We onderzoeken....

Geweldige verlichting....

In wezen is een taille trainer een brede elastische riem. De theorie is (en we zeggen het woord' theorie' heel, heel losjes) dat continu werd gebruikt, de gordel' traint' je buik om een kleinere, steviger vorm vast te houden. Er zit echt geen wetenschap achter het, maar sommige dragers zweren er bij. Natuurlijk, als de Kardashian's zweren bij hen, dan willen veel mensen....

Makers zeggen dat je de taille trainer ongeveer vier uur per dag moet dragen. Als dit klinkt te ongemakkelijk door de helft, probeer te consumeren een paar van deze geniale platte buik voedsel in plaats daarvan, een vrij goed startpunt dat niet hoeft te zuigen in vet en kan een verschil maken voor uw silhouet, zonder ongemak....

Dita von Teese vertelde aan de Huffington Post:' Het is grappig omdat ik de (waïstische training) trend bekijk en het is als de blinde die de blinden leidt. Mensen die eigenlijk veel weten over corsetterie zijn niet de mensen die er publiekelijk over spreken.

En ik zie sommige van deze korsetten die ze zeggen zijn vormgevers in de taille en ik vind het leuk,' Dat werkt niet,' Het is een elastische stof. Als je er echt in wilt stappen, moet je waarschijnlijk kijken naar echte korsetmakers die het al tientallen jaren en decennia doen. Trainers van Waist zijn slechts een snelle oplossing. Als je een korset opneemt en de snaren strak trekt, heb je meteen dit silhouet en het is geweldig - maar het gaat je lichaam niet veranderen als je niet bezig bent met het ernstige regime ervan.

De jongens die de taille trainers maken voor de Kardashian' s, de Waist Gang Society, zeggen op hun website: de' tailleshaper is een uniek latex materiaal dat ongewenste vetten en onzuiverheden in je lichaam aantast. Onze nieuwe vormgevende lijn zal uw kern steeds sterker maken en tegelijkertijd uw houding verbeteren.

De thermogenisis die in je lichaam wordt gecreëerd zal je lichaam in staat stellen om jezelf te bevrijden van giftige stoffen en onzuiverheden, door transpiratie. Tijdens het dragen van de kleding of taille trainer, zal de strakke compressie helpen om voedselinname te verminderen die zal helpen om de gezondere praktijk van kleinere maaltijden te bereiken, vaker dan drie grote maaltijden per dag ".

Let op de gecoördineerde trainers op de achtergrond

Iedereen die ooit een korset heeft gedragen zal u vertellen dat het soms moeilijk kan zijn om te ademen (shocker!). De corsetterie comprimeert uw blaas, uw longen, uw nieren, u noemt het, dus u zult zeker niet zelf voor langere tijd een longen dragen.

Elastische taillebussen zijn niet zo brutaal; ze zijn natuurlijk strak, maar ze zullen je binnenkant niet op dezelfde manier comprimeren als een korset. Maar als je er een draagt die te klein of te krap is, kun je je op zijn zachtst gezegd lichthoofdig voelen.

De waarheid is dat ze niet werken - goed, niet in ieder geval op de manier waarop je hoopt. Ze slank je taille onmiddellijk af terwijl je ze draagt, zodat ze als vormkleding tenminste een zekere verdienste hebben. Maar als je denkt dat dit je korte snede is naar een Dita von Teese taille, dan krijg je je hoop niet op. Er is absoluut niets om te bewijzen dat ze je permanent slanker kunnen maken. Want waar gaat het vet toch heen?

Als er enige vermindering is in de grootte van uw taille is het waarschijnlijk neer op zweten als een varken - of de thermogenisis de Waist Gang Society praten over, maar het zal niet aan de compressie.

Dit is wat er gebeurde toen senior beautyredacteur Anita Bhagwandas een taille trainer probeerde uit voor grootte....

Het werkt esthetisch en oppervlakkig. En ik bedoel dat het echt werkt (waarschijnlijk omdat het gemaakt is van industriële sterkte latex- ademhaling optioneel). Ik heb een fortuin aan die stof taille krimpers in warenhuizen besteed, en alles wat ze doen is je flab elders verplaatsen, als een cirkel die in het midden is geperst. Deze lijkt een goede vier centimeter rond mijn middel te laten verdwijnen - maar helaas komen ze terug als je het eraf gooit.

Winkel nu: taille trainers bij Amazon van £6.99

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*