Tomatenodrol – Massaversterkingspillen – BioTrendy

[Total: 0    Average: 0/5]

(1) De rangschikking hierboven is een subjectief advies van BioTrendy.

(2) Bovenstaande verklaring is opgesteld op basis van de door de producent/distributeur verstrekte informatie.

Somatodrol is een voedingssupplement dat de groei van spierweefsel, verhoogde productie van testosteron of HGH groeihormoon aanzienlijk beïnvloedt, die significant een veel snellere en tegelijkertijd effectievere groei van zuivere spiermassa beïnvloedt. Het preparaat heeft ook een positief effect op het efficiëntere syntheseproces van complexe organische verbindingen en een stabieler tempo van algehele regeneratie van het lichaam na intensievere fysieke activiteit. Somatodrol houdt niet alleen het metabolisme op een constant niveau, maar vermindert ook ongewenste katabole reacties, waardoor het mogelijk is om de effecten van training - toename van energie of kracht te ondersteunen.

Somatodrol is ontworpen voor mensen die hun lichaam willen snijden en hun spiermassa aanzienlijk willen vergroten. De voorbereiding wordt ook aanbevolen voor bodybuilding mensen vanwege de verhoogde lichaamscapaciteit tijdens intensieve oefeningen.

Het wordt afgeraden om te gebruiken bij personen jonger dan 16 jaar, vrouwen tijdens zwangerschap en borstvoeding en in het geval van overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het preparaat.

De aanbevolen dosering voor consumptie is 1-2 capsules per dag - vasten of 20 minuten voor de training. Gebruik een glas water om de capsules te wassen. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen het preparaat gedurende ten minste 2 maanden te gebruiken, maar vanwege individuele verschillen in lichaamsstructuur en metabolisme kan de tijd die nodig is om optimale effecten te bereiken voor elke persoon die Somatodrol gebruikt verschillend zijn.

Somatodrol moet buiten bereik en onzichtbaar voor kinderen worden gehouden. De meest geschikte bewaartemperatuur is 15-25°C, op een donkere en droge plaats. Somatodrol niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum op de verpakking. De vervaldatum is de laatste dag van een maand.

Somatodrol mag niet worden ingenomen als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Er zij ook op gewezen dat geen voedingssupplement kan worden gebruikt als substituut voor een gevarieerde voeding. Alleen in combinatie met een gevarieerde en evenwichtige voeding is een voedingssupplement niet alleen een aanbevolen manier om de juiste ontwikkeling of werking van het lichaam te bevorderen, maar ook om de vitaliteit te behouden.

Tijdens het gebruik van het preparaat zijn geen schadelijke effecten waargenomen, maar zoals bij elk preparaat kan ook Somatodrol allergische reacties en maagcomplicaties veroorzaken, wat een implicatie is van de individuele werking van elk organisme. De kans dat dit soort symptomen optreden is echter beperkt. Als er een allergische reactie van het organisme optreedt, is het raadzaam om het gebruik van het product te stoppen en/of een arts te raadplegen.

Pagina producent >>>>>>>>>>>>

BioTrends waarschuwt voor het kopen van producten uit onbekende bronnen, die vaak tegen een lagere prijs worden aangeboden dan door de fabrikant wordt gesuggereerd. Cosmetica en voedingssupplementen met een hoge marktwaarde van ingrediënten worden vaak nagemaakt en hun bestanddelen worden vervangen door goedkopere vervangingsproducten met een dubieuze werking, die gevaarlijk voor de gezondheid kunnen blijken te zijn.

Wij raden u aan om aankopen rechtstreeks te doen op de website van de exclusieve distributeur of producent van een bepaald product.

De huidige prijs van Somatodrol bedraagt 89,99 PLN per verpakking van 60 tabletten.

Somatodrol is een preparaat dat de groei van testosteron en groeihormoon stimuleert. Dankzij hen wordt het silhouet gemodelleerd - de spieren groeien en het vetweefsel verbrandt. De weeën en spanningen in de spieren verminderen. Stomatodrol regenereert spieren na de training en vermindert het gevoel van vermoeidheid. Aanbevolen door Krzysztof Piekarz, winnaar van de eerste prijs op de Culturistische Debuten 2014, Somatodrol actie, in tegenstelling tot de steroïde, niet resulteren in bijwerkingen.

U krijgt kracht en verhoogt uw spieren! Somatodrol is de modernste manier om de gewenste musculatuur te bouwen! In Polen mogen testosteron en HGH (groeihormoon) niet worden verhandeld. Dit is geen probleem - onze agent zal uw lichaam stimuleren om ze te produceren. Uw lichaam ontvangt natuurlijke, veilige stoffen. Geen bijwerkingen die optreden na het gebruik van anabole steroïden. Deze hormonen zijn nodig voor de juiste vetreductie en spierweefsel groei proces. De formule van onze voorbereiding stelt u in staat om uw droomspieren in een onverwacht korte tijd te ontwikkelen:

Somatodrol - een voedingssupplement dat uw spieren zal verhogen. Dit alles is mogelijk dankzij de unieke GRTH Factor formule. Het bestaat uit beta-alanine en arginine. Ze worden samengevoegd in speciaal berekende verhoudingen die de lichtste

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*