Macapoeder: het beste wat u zult vinden in het supplement gangpad

[Total: 0    Average: 0/5]

Als u op zoek bent naar ase stress te decreteren ase stress, stabiliseren uw hormonen, uw geslachtsdrift te stimuleren, neutraliseren de zuurtegraad van uw lichaam, en blazen uw systeem met voedingsstoffen, kijk niet verder dan dat deel van de gezondheid voedsel winkel u altijd negeren: het supplement gangpad.

Ik weet wat je denkt: aanvullingen? Zijn dat niet de vaak nog niet geteste, nog niet goedgekeurde sorta drugs die altijd te goed lijken om waar te zijn. Voor het grootste deel ja-I grotendeels vermijden de meeste poeders, pillen en formules beschikbaar in dit deel van de gezondheidswinkel. Maar er is één supplement dat zeker de moeite waard is om op te halen voor een van de bovenstaande omstandigheden: Maca poeder.

Macapoeder wordt ook wel "Peruaanse ginseng" genoemd. Hoewel het als supplement wordt beschouwd, vermoeden onderzoekers dat deze Zuid-Amerikaanse nietjes al zo' n 2.000 jaar worden geconsumeerd. De Inca's beschouwden maca als een geschenk van de goden, vanwege zijn superieure voedingswaarde, en het is een van de enige planten die gedijen in de moeilijke omstandigheden van het Andesgebergte. Macapoeder komt van de wortel van de plant.

De Super Food Super Bevoegdheden van Maca Powder: Formeel onderzoek naar de plant is enigszins beperkt. Maar een groeiend aantal naturopathische artsen en alternatieve geneesheren schrijft echter het over-the-counter wortelpoeder voor. De anekdotische bewijsmateriaal suggereert de aanvulling kan:

Bovendien, het testen toont aan dat het supplement rijk is aan Vitaminen B, C, en E; bevat tonnen mineralen zoals calcium, zink, ijzer, en fosfor; en heeft 8 van de 9 aminozuren, waardoor het een bijna volledig eiwit!

Introductie van Maca Into Your Diet: Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u geen maca innemen. Anders voeg deze aanvulling langzaam toe! Er zijn geen bekende bijwerkingen bekend aan het nemen van maca, maar het is zeer krachtig dus luister naar je lichaam als je je dosering verhoogt en stopt als je ooit het gevoel hebt dat je teveel van de spullen krijgt. Ik vind dat het mengen in smoothies, puddingen en havermout de beste manier is om het in te sluipen. Ik zou aanraden om deze eenvoudige stappen te volgen om meer maca in uw dieet toe te voegen:

Week 1: neem 1 tsp maca op 3-4 dagen

Week 2: neem 1 tsp maca op 5-6 dagen

Week 3: neem 2 tsp maca op 5 dagen

Week 4: neem 1 tbsp maca op 4 dagen

Als je eenmaal je tolerantie voor maca hebt opgebouwd, kun je overal 4 tot 5 keer per week van 2 tsp tot 1 tbsp van het poeder blijven gebruiken. U zult ongetwijfeld een verschil merken in uw totale energie, welzijn en vitaliteit

 

Lees ook lezen: 

Rauwe Cacao is het Beste Geheim van de natuur

Geheimen van Supplementenproductie

Toon het omhoog vetverbrandingssystemen

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*