Koop geen XTRASIZE en VIMAX PILLS! Ze werken niet, u beter…. mijn beoordeling en meningen over hoe u uw penis l onger te maken.

[Total: 0    Average: 0/5]

Vandaag heb ik besloten over een ongebruikelijk onderwerp te praten - het is taboes en tegelijkertijd maken zowel vrouwen als mannen het leuk. Waar zal ik het over hebben? De uitbreiding van de penis....

Waarom heb ik besloten over dit probleem te praten? Allereerst omdat ik mijn penis lange tijd probeerde te vergroten en ik verschillende methoden heb getest die beschikbaar waren op de markt en ik wilde mezelf de mogelijkheid geven om mijn penislengte te vergroten en niet veel geld uit te geven. Uiteindelijk kon ik mijn penis vergroten van 13 naar 17,5 cm, maar eerst volgde ik een slecht advies - ik verloor zowel tijd als geld en mijn penis was niet langer, zelfs niet langer dan 1 cm.

Mijn huidige post zal iets meer omvatten dan een inleiding - er zal informatie worden gepresenteerd, zoals waarom ik heb besloten om mijn penis lengte te vergroten, wat theorie over de grootte van de penis en informatie hoe de grootte van de penis wordt waargenomen door vrouwen. Ik zal mijn ervaring met Vimax en Xtrasize beschrijven en ik zal schrijven waarom die twee producten niet werken en uiteindelijk zal ik schrijven hoe ik mijn penislengte vergroot. Voel je vrij om te lezen.

Ik zal niet charme, 13 cm is geen reden om trots te zijn en in het beste geval kunt u zeggen dat het een normale grootte is, hoewel de gemiddelde lengte van de penis iets langer is. Daarnaast heb ik te veel porno bekeken om blij te zijn met mijn geschenk van de natuur. Seks met mijn vrouw was erg goed voor mij, maar het is de verdienste van mijn vrouw die mij heeft verzekerd dat in het bed alles ok is, nu weet ik dat dat niet helemaal was.

Heren, ik heb slecht nieuws. De grootte is van belang en groter kan meer. Hoewel mijn vrouw zwoer dat ik me er geen zorgen over hoef te maken, als ik het vandaag vergelijkt met het verleden, heb ik bij mijn penis van slechts 13 cm lang geen enkele twijfel. Ze behandelde seks vroeger als een verplichting en in de regel en sekse die gebruikt werd om van mijn initiatief uit te gaan. Vandaag sleept ze me vaak naar het bed en zelfs overdag als niemand thuis is. Bovendien heb ik nog nooit gehoord dat ze zo luid schreeuwde als nu tijdens het orgasme (wat mij overigens wekte).

Ik begon op zoek te gaan naar informatie over penis uitbreidingsproducten, maar helaas waren de meeste dingen die ik vond advertentiemateriaal van Vimax en Xtrasize en andere supplementen. In feite is er geen betrouwbare informatie in Google, online forums en blogs. Helaas geloofde ik in de magische pillen, ik heb mezelf ingeblikt en ik heb eerst Vimax en later Xtrasize gekocht.

Het is niet nodig om door te gaan met supplementen als Vimax en Xtrasize, want het beste bewijs dat ze niet werken is dat je er waarschijnlijk alleen maar over gehoord hebt van mensen die ze verkopen. Denk erover na. Als slikken pillen zal uw penis lengte te vergroten, de maker van een dergelijk wonder zou de rijkste man ter wereld, de persoon zou worden gepresenteerd op televisie en in de kranten en het product zou bekend zijn. Als dat niet zo is en de twee producten al vele jaren op de markt zijn, dan is het een groot stokpaardje en ik waarschuw u om ze niet te kopen.

Het enige positieve dat me overkwam na het innemen van deze supplementen is verbetering van seksuele prestaties. Ik was in staat om seks langer te hebben en mijn penis wordt moeilijker. Daarnaast waren er geen drastische veranderingen en ik denk dat het een placebo-effect zou kunnen zijn. Zodra ik stopte met het nemen van supplementen, keerde alles terug naar de vorige toestand.

Ik besteedde veel geld aan beide supplementen en ik wilde opgeven. Gelukkig ging ik naar de dokter en vertelde ik hem over mijn avontuur met Vimax en Xtrasize en hij bevestigde wat ik al wist dat deze producten medisch gezien geen recht hebben om te werken. Hij zei ook dat de beste methode om de lengte van de penis te vergroten chirurgie is die helaas $ 10 000 kost. Ik stond op het punt om op te geven, maar hij bood me een andere manier aan.... oefening.

Ik was erg sceptisch, maar hij legde me uit in de medische taal die ik niet begrijp dat oefening eigenlijk positieve resultaten oplevert en er zijn veel bewijzen dat het mogelijk is om de penis op deze manier te rekken. Dus ik vroeg me af waarom mensen die veel masturberen, geen uitbreiding van de penis waarnemen. Hij zei dat terwijl masturberende mannen druk op het hoofd van de penis, en als we de penis willen vergroten moeten we het uitrekken, niet persen. Bovendien kan het veelvuldig masturberen zelfs de lengte van de penis verkorten of buigen, maar niet meer dan 1-2 cm.

Helaas heb ik met een huisarts gesproken, die geen deskundige op dit gebied was en die me geadviseerd om informatie te zoeken op internet of de deskundigen te raadplegen. Ik koos voor de eerste optie en vond een set rekoefeningen, maar er was een nieuw probleem. Het was moeilijk om ze in minder dan 20 minuten te doen.... en wat meer is, zou ik ze dagelijks moeten doen.

Daarom heb ik besloten om een andere optie te kiezen en kocht "Extender" - het is een apparaat dat de penis uitrekt. Het was niet goedkoop, maar ik besteed er veel minder aan dan aan Vimax en Xtrasize.

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*