Hamer van Thor is een Seksuele Empowerment Formule – Gezond Leven

[Total: 0    Average: 0/5]

Het is een formule samengesteld uit ingrediënten die 100% natuurlijke oorsprong hebben, die problemen veroorzaakt door seksueel verlangen te stimuleren, erectie stimuleert en het langer en sterker houdt.

Voor mannen om superieure seksuele prestaties te hebben zijn er een aantal fysiologische factoren, helaas weinig mannen weten het en om deze reden niet verkrijgen een gezonde seksuele functie.

1) Testosteron moet voldoende hoog en vrij libido en seksuele opwinding zijn.

2) Dopamine is een neurotransmitter die geassocieerd wordt met emoties en plezier, een vermindering van deze functie kan depressie veroorzaken.

3) Bloedstroming en stikstofmonoxide veroorzaken vaatverwijding en dus een erectie.

4) Fosfodiësterase type 5 moet niet laag genoeg zijn om de erectie niet weg te laten gaan. (Deze breuk onder GMPC vermindert de vaatverwijding.

Het bestaat uit 5 krachtige en afrodisiacale componenten.

Tongkat Ali. De eigenschappen ervan verhogen testosteron productie en andere seksuele prestatieparameters waaronder erectiele functie, hardheid, prestaties en tevredenheid verhogen.

Cistanche. Verhoogt de doorbloeding, waardoor de seksuele potentie toeneemt.

Horny Goat onkruid (Epimedium). Verhoogt het stikstofoxidegehalte en helpt met libido.

Slijmvlies. Het primaire effect van macuna is het helpen van dopamine en daarmee de wens. Het helpt ook de groei van testosteron.

Shilajit. Het is de vernietiger van zwakte door het herstel van seksuele activiteit.

De 5 componenten zijn samen sterker ontworpen dan wanneer men er een gebruikt. Slechts één enkel kruid kan wonderen doen voor iedereen, echter elke persoon heeft verschillende kenmerken, dus wanneer er een mengsel is en deze 5 kruiden zorgen ervoor dat je ervoor zorgt dat je geweldige effecten krijgt die elk voor de verschillende mogelijke disfuncties werken die in een persoon kunnen bestaan.

De effecten van deze kruiden reiken verder dan de hoofdfunctie van elk van hen, geen van deze componenten heeft bijwerkingen, er is in dit opzicht niets om zich zorgen over te maken. Als u deze formule gebruikt, wees dan niet verbaasd wanneer u ook op andere gebieden van uw leven beter uw gezondheid en effectiviteit merkt.

Het werkt ook voor vrouwen.

Deze formule is ontworpen voor mannen, maar werkt ook zeer goed voor vrouwen.

Zowel u als uw partner kunnen drinken en de vruchten plukken. De helft van de dosis wordt aanbevolen voor vrouwen die deze component willen gebruiken.

Als je hebt geprobeerd tongkat ali, weet je dat het is zeer bitter en in combinatie met cistanche en mucuna is meer.

We zijn geen gonna liegen. Dit is ruw om naar beneden te komen. Maar de effecten zijn de moeite waard.

De aanbevolen dosering is 1 eetlepel 30 of 60 minuten voor de seks.

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*