Groene koffie Plus Zuivere adviezen Functen Tegenindicaties

[Total: 0    Average: 0/5]

Framboos Ketone, dankzij de reclame ontvangen door Dr. Oz, was de meest populaire afslankende supplement ter wereld. Nu, in plaats daarvan, heeft het groene koffie-extract, Green Cofee, Raspberry Ketone overtroffen, dankzij de presentatie van de naturopath Lindsey Dunca gehouden op de show van Dr. Oz.

Talrijke studies hebben aangetoond dat Groene Koffie ook effectief is bij het verliezen van gewicht. Slank koffie-extract groen

Tests uitgevoerd door artsen Duncan en Oz benadrukken de effectiviteit van Green Coffee, het groene koffie-extract als een afslankende vermagering en stress dat:

De mannen en vrouwen die aan de studie deelnamen waren 100 vrijwilligers met een hoog overgewicht. Een eerste groep kreeg een groene koffie-extract en een tweede groep kreeg een placebo.

Om te begrijpen hoe Groene Koffie werkt, moet je dat weten:

De gegevens die aan elke deelnemer werden verstrekt, waren als volgt:

Aan het einde van de twee weken van het testen bleek dat deelnemers die de groene koffiepillen hadden genomen twee keer het gewicht verloren hadden verloren van degenen die placebo kregen.

Oz en Duncan zijn in hun promotie geïnspireerd door de resultaten van het onderzoek naar Groene Koffie-extract. De spannende resultaten van het eerste onderzoek tonen aan dat Green Coffee werkt: 16 deelnemers die 22 weken de aanvulling namen, verloren gemiddeld 17 kilo!

Groene koffiebonen bevatten een stof die chlorogeenzuur wordt genoemd. Deze component is de sleutel tot het functioneren van Green Coffe in een afslankende sleutel, zonder contra-indicaties.

Het is daarom duidelijk dat het percentage chlorogeenzuur een betere of slechtere werkzaamheid van het product mogelijk zal maken. Groene koffie werkt dankzij de hoeveelheid chlorogeenzuur die het bevat.

De werkingswijze van chlorogeenzuur bij gewichtsverlies is als volgt:

Op de 243e editie van de National Meeting & Exposition georganiseerd door de American Chemical Society was chlorogeenzuur de hoofdpersoon, met een studie gepresenteerd door Joe Vinson van de Universiteit van Scranton, waarin werd aangetoond hoe de rol van chlorogeenzuur fundamenteel is voor het functioneren van Green Cofee.

Het geheim voor het verslaan van obesitas is chlorogeenzuur!

In de natuur, waar is het chlorogeenzuur te vinden? Het is verkrijgbaar in vele producten, en de meest voorkomende bevat ongetwijfeld groene koffie. Het roosteren dat tegen de "klassieke" gebrande koffie in gaat vernietigt de stof grotendeels, waardoor groene koffie voordelen heeft die gebrande koffie niet kan garanderen.

Een van de ergste trucs rond is de zogenaamde â€? gratis trial’. De bedrog is om uw kaartnummer te verstrekken om lage verzendkosten te dekken, vaak in het bereik van een paar euro. U accepteert echter wel een abonnement dat elke maand een vooraf bepaald bedrag in rekening brengt. Meestal wordt u bedrogen wanneer de annuleringsvoorwaarden van het abonnement zijn verstreken en u de maandelijkse kosten voor een lange periode moet betalen. Fraudeurs van hun kant verplaatsen vaak de naam en gegevens van het bedrijf zodanig dat ze niet te traceren zijn.

Alsof dat nog niet genoeg was, is het verzonden product naast de schade ook een slechte aanvulling met alle risico's die daarmee gepaard gaan, namelijk dat het niet alleen niet werkt maar ook potentieel gevaarlijk is voor de gezondheid.

Pas op voor producten van lage kwaliteit met misleidende claims zoals "Pure"!

Voor de productie van dergelijke producten bestaat momenteel geen regelgeving. Het kan dus voorkomen dat twee producten met zeer vergelijkbare benamingen verschillende formuleringen hebben, zowel wat ingrediënten als hoeveelheden betreft. Om zwendel te voorkomen, moet u leren etiketten te lezen. Termen zoals "Pure" of "Extract" worden vaak alleen gebruikt om de consument aan te trekken, maar het is niet zeker dat de Groene Koffie werkt. Het is daarom essentieel om goed te worden in het lezen van de etiketten van de producten die u wilt kopen.

Hoe het etiket te lezen: Zelfs fraudeurs kunnen het etiket niet vervalsen. Zorg er daarom altijd voor dat het product bevat

Minimaal 20 % chlorogeenzuurgehalte

Minimaal 1000 mg extract van groene koffie per capsule

Onze inkooptips:

Groene koffie Puro, een supplement met 2000 mg zuiver groene koffie-extract. De beste natuurlijke ingrediënten worden hier gecombineerd met een zeer hoog percentage chlorogeenzuur.

Bevat 60 capsules

2 capsules tegelijk innemen?

Elke capsule bevat 2000 mg groene koffie-extract.

Chloorogeenzuur 50% getiteld

Green Coffee Optimus is de Gouden Label versie van Groene Koffie supplementen. Alleen de best geselecteerde ingrediënten maken deel uit van dit product met 50% chlorogeenzuur.

Bevat 60 C

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*