Chocolade Slim Polen

[Total: 0    Average: 0/5]

Ik word Emma genoemd en ik wil je graag vertellen over mijn ervaringen met Chocolate Slim.

Het is een product dat belooft om "uw kastanje kastanje kastanje nooit gemakkelijker te houden".

De fabrikant spreekt van een evenwichtige samenstelling, hier zijn de ingrediënten van Chocolate Slim:

Nu we weten wat de producent Chocolate Slim zegt, kunnen we over mijn ervaring gaan praten.

Ik wil eerst een paar dingen over mezelf zeggen. Ik ben 28 jaar oud en werk in de bankwereld, van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u ik keer terug naar huis en hier is er altijd wel wat te doen: koken, wassen of strijken. Ik heb zelden vrije tijd voor mezelf, en meestal verkies ik het liever in bed door te brengen tijdens het kijken naar tv. Dit was mijn laatste 5 jaar en ik heb 86kg in gewicht bereikt. Ik heb geen tijd voor oefeningen en toen ik het probeerde, was het erg onaangenaam omdat ik niet veel kon bereiken. Ik was erg snel moe......

Als het gaat om hoe ik eet, kan ik niet zeggen dat ik honger heb of te veel eet, maar ik kan deze strenge diëten ook niet houden. Ik probeerde veel van hen, maar ik duurde niet langer dan 3 dagen en toen ik het stopte begon ik meer te eten dan voorheen.

Na 2 jaar van kwelling, waarin ik vochten en op zoek ging naar een manier die bij mij past en bij mijn levensstijl past, vertelde een collega van het team mij Chocolate Slim. Zelf zag ik, met mijn eigen ogen, haar in relatief korte tijd (1 maand) afslanken, dus ik zei dat ik het ook moest proberen. Ik ging naar de website van de fabrikant en bestelde een product dat ik na 3 dagen kreeg. Alles ging volgens plan en het product leek prima. Ik heb ook gezien dat mijn collega elke dag meer gewicht verliest. Maar na zoveel mislukte pogingen om gewicht te verliezen, was ik nog steeds sceptisch. Ik had niet gedacht dat hij tegen mij zou handelen.

Omdat alles zo eenvoudig en aangenaam was, hield ik mijn nieuwe passie, Chocolate Slim.

Ik besloot om na de eerste week rekening mee te houden.

En de resultaten waren niet teleurstellend: na de eerste week heb ik 81kg gewogen, wat betekent dat ik maar liefst 6kg kwijt raakte!!

Het was de eerste keer in mijn leven dat ik voor het eerst gewicht kon verliezen. Ik keek in de spiegel en kon het niet geloven.

Het was het moment waarop mijn vleugels opgroeiden, ik voelde dat ik het kon en dat het nog maar het begin was! Het was iets nieuws voor mij toen mensen me begonnen te vragen of er iets aan de hand was, hoe ik het deed. Iedereen was nieuwsgierig naar mijn dieet, hoeveel ik heb geoefend en verbaasd toen ik ze vertelde over Chocolate Slim.

Ik besloot om met de wekelijkse weging te blijven.

Gij zult niet raden! Het gewicht was 76kg, dus nog eens 5kg in een week - een totaal van 10 in slechts 2 weken! De verandering was enorm, ik heb mijn echte gezicht al gezien, mijn ware zelf. Maar er waren wat problemen: mijn kleren waren te groot! Hahahaha, dit waren de problemen waar ik eerder van droomde!

De volgende week ging het voorbij, waarbij ik nog eens 4 kg verloor, en daardoor bereikte ik het gewicht van 72 kg. Ik heb niet zo veel gewogen van mijn studie.

Na de vierde week, dat is een maand, besloot ik deze post te schrijven. Op dit moment, wanneer ik schrijf, weegt ik 68 kilogram. Dat besefte ik me niet eens, maar de verandering is enorm. Dit heeft mij volledig veranderd, ik kan zelfs zeggen dat het mijn hele leven heeft veranderd. Hieronder ziet u de resultaten van het maandelijks gebruik van Chocolate Slim:

Tot slot wil ik nog zeggen dat ik zeer tevreden ben met Chocolate Slim en dat het een deel van mijn leven is geworden, want ik wil me van een paar kilo's ontdoen en mijn volle gewicht van 59-60 kilo bereiken. Ik raad u ook aan, vooral als u uw dieet en lichaamsbeweging al heeft geprobeerd, maar zonder resultaat. Een eenvoudige manier om gewicht te verliezen, zonder hoofdpijn. Ik raad u ook aan om voor en na foto's te maken, ze zullen u alleen maar motiveren.

Ik kijk uit naar uw vragen en boodschappen over Chocolade Slim en meer!

5

Ik hou van Chocolade Slim!

Je kunt als eerste deze post becommentariëren!

Commentaar *

Bijnaam * *

E-mail * * * * * * * * * * * * * * * * * * *.

Website

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*