Choco Lite Reviews: De wonderbaarlijke gewichtsverlies supplement?

[Total: 0    Average: 0/5]

Het percentage mensen met overgewicht blijft snel stijgen, vooral in ontwikkelde landen als Italië. Naast het feit dat we allemaal een slank en goed getint lichaamsgewicht willen, is overgewicht een van de belangrijkste risicofactoren in de ontwikkeling van chronische ziekten zoals diabetes, hartproblemen, kanker en osteoartritis.

Choco Lite is een gewichtsverliesoplossing die u kan helpen. Zal deze nieuwe gewichtsverlies oplossing bestrijden overtollig gewicht veilig en verantwoordelijk? Het is tijd om meer te weten te komen.... Deze review analyseert Choco Lite diepgaand en wetenschappelijk.

Samenvatting

Choco Lite bevat een aantal zeer interessante ingrediënten: tot op zekere hoogte is elk ingrediënt nuttig gebleken bij het bevorderen van gewichtsverlies. Hoewel al deze ingrediënten kunnen worden gevonden in verschillende andere supplementen om gewicht te verliezen, hun combinatie is absoluut uniek.

Fizz Slim omvat:

We verdiepen elk ingrediënt om te ontdekken hoe ze u helpen vet te verbranden en tegelijkertijd de spiermassa op peil te houden.

Er lijkt bewijs te zijn dat cacao gewichtsverlies kan bevorderen.

Ten eerste zijn er procyanidinen gevonden om de insulinegevoeligheid van de skeletspieren te verbeteren (1), wat op zijn beurt de glucosestofwisseling verbetert en het risico op stofwisselingsziekten vermindert.

Ten tweede zou cacao antiobesitas-eigenschappen hebben vanwege zijn vermogen om spijsverteringsenzymen te remmen (2). Op een dosis-afhankelijke manier, voedsel kan de snelheid waarmee enzymen zoals pancreatische pancreatische? -amylase en pancreatische lipase opslag vet - een belangrijk aspect voor gewicht en vet verlies te verlagen.

In een artikel in Discovery and Innovation werd ook de cacaoboon geanalyseerd, waarbij de nadruk lag op de inhoud van theobromine. Onderzoekers wilden weten of het een effect had op gewichtsverlies.

Volgens een samenvattend artikel heeft de opname van cacaoflavanoli in het dieet het gewicht en de accumulatie van vet, aan obesitas gerelateerde ontstekingen, vasten van bloedsuikerspiegels en glucose-intolerantie aanzienlijk verminderd.

Ten slotte werd een interessante studie gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Nutrition (3): in de studie, ratten werden gevoed een dieet hoog in vet met echte of valse cacao, genaamd mimetisch.

In de eenentwintigste dag, lichaamsgewicht en gewicht van het vetweefsel van de proefpersonen werd geëvalueerd, om de vetstofwisseling en andere moleculaire mechanismen van cacao en gewichtsverlies te bestuderen.

Tijdens de meting werd een aanzienlijk gewichtsverlies in de cacaogroep vastgesteld. Niet alleen dat: serum bloedvet niveaus hadden geprecipiteerd en DNA analyse toonde aan dat voedsel de expressie van genen die betrokken waren bij vetsynthese en opslag had onderdrukt.

Oplosbare vezels zijn voedingsstoffen die helpen om water te absorberen terwijl het door het spijsverteringsstelsel gaat. Vanwege het hoge gehalte aan oplosbare vezels wordt haverzemelen als integraal beschouwd en is zeer nuttig voor het behoud van een gezond vet- en glucosegehalte in het bloed en regelmatige darmbewegingen. Haverzemelen kan u ook helpen gewicht te verliezen.

Na het eten van haverzemelen wordt dit voedsel gecombineerd met speeksel en later met de vloeistoffen in de maag. Bijvoorbeeld, 1 theelepel of 15 gram haverzemelen absorberen ongeveer 25 keer de massa haverzemelenvocht uit de maag, wat resulteert in een gevoel van verzadiging. Haverzemelen helpt je niet om in twee weken 10 kilo te verliezen, maar het kan een waardevolle toevoeging zijn als je gewicht wilt verliezen.

Boekweit is vreemd! Het lijkt op gewoon meel en net als bloem kun je er brood, koekjes, gebak of pannenkoeken van maken - in Azië gebruiken ze het voor noedels. U vindt het in de meeste supermarkten. Het lijkt misschien niet erg aanlokkelijk, maar boekweit is zeer veelzijdig en kan een krachtige bondgenoot zijn in de strijd tegen vet.

Boekweit bevat een hoog vezelgehalte en een laag caloriegehalte: dit betekent dat het veel gezondheidsvoordelen biedt en een gevoel van verzadiging na dieetmaaltijden bevordert, in tegenstelling tot geraffineerd wit meel, dat een lage voedingswaarde heeft. Boekweit heeft ook een hoog gehalte aan antioxidante flavonoïden, die helpen om de snelheid van uw metabolisme te verhogen en u zo helpen vet snel te verbranden. Wetenschappelijk bewijs heeft aangetoond

Ulle Puusepp
About Ulle Puusepp 436 Articles
Raske on kirjeldada keerulist inimest nagu Ulle Puusepp, kuid enamik neist teavad, et ennekõike on see seikluslik ja tõsine. Loomulikult on see ka ambitsioonikas, energiline ja kaitsev, kuid sageli kergendab neid sageli kadeduse mõtteviis. Kuigi tema seikluslik olemus ongi see, mida sshe on päris palju armastanud. Inimesed arvavad regulaarselt ja lõbusalt laadi, kui nad tunnevad end ära. Muidugi pole keegi täiuslik ja Ulle on ka palju vähem soodsaid tunnuseid. Tema ego ja pedantiline laad tekitab palju kaebusi, palju teiste pahameelt. Õnneks on ta tavaliselt tõsiselt leevendanud puhanguid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*